Een dagje naar de zorgboerderij

Even uitwaaien tussen de dieren na de eerste schooldag

10:00 - 15:00

Altijd al eens gedroomd van een yogasessie met een geit? Verdwaal je graag tussen de knaagdieren? Dan is dit een mooie activiteit om bij aan te sluiten!

Op 2 september kun je samen met ons lekker uitwaaien na de eerste schooldag. We gaan naar de zorgboerderij Huppeldepup (die heet echt zo!) in Grimbergen: we gaan geitenyoga doen, je kunt mee de dieren verzorgen of gewoon op verkenning gaan op de boerderij. Tijdens het bezoek ga je langs bij alle dieren, krijg je een woordje uitleg en mag je ook zelf eten aanvullen en parken proper maken, konijntjes knuffelen …

In de namiddag is het open-poortjes-dag, dan kunnen je ouders lokale producten komen degusteren. Andere alternatieven zijn een bezoek aan de microbrouwerij in Grimbergen, de kappelekenswandeling in Grimbergen (12 km maar helaas niet rolstoeltoegankelijk), een bezoek aan de plantentuin van Meise, het MOT of het Prinsenpark in Grimbergen.

Als je wil meekomen, schrijf je dan zeker op tijd in, zodat we weten hoeveel geitjes er mee yoga moeten doen ;)

We vragen een kleine bijdrage van 5 €, die gaat integraal naar de werking van de zorgboerderij, samen met nog een som betaald door Bekina; de activiteit staat open voor kinderen en tieners vanaf 5 jaar tot 18 jaar met een hart voor dieren. Voor wie vervoersproblemen zou hebben, neem contact op met Karolien op [email protected].


Inschrijvingen:
5.00 € voor lager onderwijs
5.00 € voor middelbaar onderwijs
5.00 € voor tweede kleuterklasje
5.00 € voor derde kleuterklasje


Algemene info

Georganiseerd door
Oost-Vlaanderen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
zaterdag 2 september 2023 van 10:00 - 15:00
Soort activiteit
Voor tieners
Voor kids
Locatie