Voorjaarskamp: de Klassieke Oudheid

19:30
15:00

*** Deze on-line inschrijving is afgesloten, maar er zijn nog enkele plaatsjes vrij voor de last-minute beslissers. Je kan ons contacteren via [email protected]; ***

Maak je klaar voor een weekend vol boeiende workshops en leuke spelletjes met de moni's!
Welke sporen van de klassieke oudheid vinden we vandaag nog terug? Veel meer dan je zou denken! In het Nederlands vinden we nog heel wat (verrassende) restanten van het Latijn terug, en in de ruimte(vaart) zijn heel wat Griekse en Romeinse goden te ontdekken. Filosoferen doen we nog steeds en een Romeins aquaduct bouwen: zouden wij dat ook kunnen, in papier dan nog wel?
In een mix van actieve kennissessies en leerrijke spelletjes beleef je een typisch Bekinaweekend.
Bij Bekina kan je als hoogbegaafde jezelf zijn tussen gelijkgestemden, en met een berg informatie en een stel nieuwe vrienden terug huiswaarts keren!
De kinderen worden in 2 groepen verdeeld per leeftijd, met maximum 12 kinderen per groep. In totaal zijn we dus met een kleine groep van 24 deelnemers, waardoor iedereen elkaar snel leert kennen.

Voor kinderen van het 1e leerjaar t/m 2e middelbaar (schooljaar 2023-2024, minimumleeftijd 6 jaar)
Start : vrijdag 23 februari 2024 om 19u30, Einde : zondag 25 februari 2024 om 15u
Kostprijs : De kostprijs bedraagt €120,-. (inbegrepen: verblijf, vergoeding voor de sprekers, verzekering, kosten voor de activiteiten, alle maaltijden, administratiekosten)
Locatie : De Rekketek (Berkelhoeve), Berkelheide 7, 2290 Vorselaar. Enkele weken voor het kamp krijgen jullie nog een brief met alle nodige informatie en de laatste afspraken rond het kamp, een wegbeschrijving, een lijst met wat je best wel en niet bij je hebt.


Inschrijvingen:
120.00 € voor eerste middelbaar
120.00 € voor tweede middelbaar
120.00 € voor lager onderwijs

De inschrijfperiode is voorbij.


Algemene info

Georganiseerd door
Antwerpen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
Van vrijdag 23 februari 2024 om 19:30
tot zondag 25 februari 2024 om 15:00
Soort activiteit
Voor tieners
Voor kids
Locatie