Bekina herfstkamp 2017

Met EINSTEIN naar ZWEINSTEIN

19:00
17:00


KAMP IS VOLZET… maar wil je nog op de wachtlijst ?
Stuur een mailtje met je naam en lidnummer naar …
[email protected]
-----------------------------------------------------------------------------------------------  
 
Van vrijdagavond 27 tot maandagavond 30 oktober 2017 in de Valk te Laarne
 
Sonorus!
 
Geweldig nieuws: vanaf vandaag kan je je inschrijven voor het Bekinakamp 2017, georganiseerd voor hoogbegaafde kinderen en jongeren van de regio’s West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg.
Zoals steeds zullen we alle kampdeelnemers een spetterende mix van creativiteit, spel en informatie meegeven. Wat het dit jaar wordt, kunnen we nog niet verklappen, maar het kampthema verraadt al iets en de activiteiten beloven weer interessant te worden! Leden die vorig jaar mee waren herinneren zich vast nog het knotsgekke Ubenso (ik bedoel Jommeke) toneel, het DNA van een kiwi, Go spelen, cochleaire implantaten, lichtgraffiti, het Slot van Laarne en nog zo veel meer.
Het kamp is bedoeld voor alle leden van Bekina vanaf het 3de leerjaar (op het moment van het kamp) tot en met het zesde middelbaar. We verdelen ons over vijf leeftijdsgroepen, die elk een programma voorgeschoteld krijgen op leeftijdsmaat.
De bedoeling? Simpel: helemaal jezelf kunnen zijn tussen gelijkgestemden en met een berg inspiratie en een tros nieuwe vrienden en vriendinnen terug huiswaarts keren!
Wil jij er bij zijn? Aarzel dan niet, want het aantal plaatsen is beperkt! In de bijlage vind je alle informatie om je in te schrijven. Accio schrijfstok en inschrijven maar!
Marjoke, Bart, Ben, Bernard, Jeroen, Tine en de moni’s

Concrete info!

Wat en waar? Bekinakamp 2017 in Domein de Valk te Laarne
Wanneer? Vrijdagavond 27 oktober om 19u stipt t.e.m. maandagavond 30 oktober om 17u stipt.
Voor wie? Alle hoogbegaafde leden (dus geen broers of zussen) van regiowerking W-Vl en VBB&L, vanaf het derde leerjaar (inclusief) tot en met het zesde middelbaar (inclusief) op het moment van het kamp (schooljaar 2017-2018).
Kostprijs? €150 per deelnemer. In deze prijs zitten het verblijf, de vergoeding van de lesgevers, de verzekering, de kosten van de activiteiten, de huur van het materiaal, alle lekkere maaltijden en de algemene administratiekosten vervat. 

 
OPGELET!  Verspeel je kansen niet en schrijf je zo snel mogelijk in, want het aantal plaatsen is beperkt. Reeds vele jaren hebben we de inschrijvingen vroegtijdig moeten afsluiten wegens volzet. De betaaldatum bepaalt de rangorde!
 
Belangrijk!
Zodra je bevestiging krijgt van ons, is de inschrijving definitief. Je kan dan niet meer annuleren en het inschrijvingsgeld kan niet meer worden teruggestort.
Wij kunnen geen inschrijvingen aanvaarden als je niet het volledige kamp zonder onderbreking kan deelnemen van vrijdagavond om 19u tot maandagavond om 17u.
Wie een teruggave wil krijgen van het ziekenfonds of van andere instanties, bezorgt ons op voorhand de in te vullen documenten op bovenstaand adres.
 
En verder?
Alle deelnemers krijgen enkele weken voor het kamp alle nodige informatie en de laatste afspraken rond het kamp, een wegbeschrijving en een lijst met wat je best wel en niet bij je hebt.
Nog vragen? Aarzel niet om ze door te sturen naar dit adres:  [email protected]
 
Na inschrijving krijg je 3 documenten per mail (rond 1 juli)

  • Kamptoelating (ingevuld en ondertekend door minstens 1 ouder)
  • Medische fiche (ingevuld en ondertekend door minstens 1 ouder)
  • Kampafspraken (ingevuld en ondertekend door minstens 1 ouder)


Inschrijvingen:
150.00 € voor derde leerjaar
150.00 € voor vierde leerjaar
150.00 € voor vijfde leerjaar
150.00 € voor zesde leerjaar
150.00 € voor middelbaar onderwijs


Algemene info

Georganiseerd door
West-Vlaanderen
Voor leden van
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
Van vrijdag 27 oktober 2017 om 19:00
tot maandag 30 oktober 2017 om 17:00
Soort activiteit
Voor tieners
Voor kids
Locatie