Workshop artisanaal spinnen

14:00 - 16:00

Van schaap tot draad, hoe is het toch zover gekomen?!
 
Ben je benieuwd of je een antwoord vindt op deze vraag? Tijdens deze doe-workshop kan je gedurende een klein uurtje het antwoord hierop krijgen.
Lis toont op haar eigen manier hoe mensen ertoe gekomen zijn om van schapenwol draden te maken. Het is een reconstructie van het spinproces, van ruwe wol over spintol tot spinnewiel.
 
Op hetzelfde moment gaat er op dezelfde locatie een parallelle activiteit door voor kleuters, lagereschoolkinderen en tieners: onze jaarlijkse spelnamiddag. Zie hiervoor de aparte post onder Activiteiten.
Jullie zijn van harte welkom op zaterdag 25 januari 2018 in het Kasteelke van het domein De Warande te 9230 Wetteren, van 14.00 u tot 16.30 u.
Inschrijven voor één of beide activiteiten verloopt via de website. Let er wel op dat jullie lidmaatschap voor 2018 is vernieuwd, anders zal de inschrijving niet lukken en zijn jullie ook niet verzekerd. Ook dit kan gewoon via de website.
 
De ouders kunnen gezellig iets drinken en wat babbelen in de cafetaria van 't Kasteelke, terwijl de kroost zijn ding doet...
 
We hopen jullie hiermee een fijne namiddag aan te bieden en kijken uit naar jullie komst!
Vanwege het regioteam Oost-Vlaanderen
Barbara, Ann, Joke en Leen


Inschrijvingen:
Gratis voor lager onderwijs


Algemene info

Georganiseerd door
Oost-Vlaanderen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
zaterdag 27 januari 2018 van 14:00 - 16:00
Soort activiteit
Voor kids
Locatie